Container i Holbæk, Odsherred og resten af Sjælland

Container i Holbæk, Odsherred & Sjælland

Har du brug for en container?

Foruden de andre services her hos NG Transport & Miljø, leverer vi containere i størrelserne 10, 20 og 30 m3. Hvis du har brug for en container til at komme af med bl.a. jord, murbrokker, bygningsaffald eller haveaffald, kan vi hjælpe dig med en container, som kan rumme store mængder.

Hvis man er i gang med det helt store oprydningsarbejde, kan det være uoverskueligt at bruge tid på utallige køreture frem og tilbage til genbrugsstationen eller lignende. I stedet kan du leje én container, hvor der kan være store mængder af affald i.

Transport af container

Her hos NG Transport & Miljø sørger vi for at transportere containeren frem og tilbage, så du ikke skal spekulere på dette og i stedet kan få styr på det kaos, som måske finder sted i dit hjem, imens affaldet bortskaffes fra ejendommen eller haven.

Kontakt os og hør mere om vores containere

Vi har beliggenhed i Holbæk, men dette afgrænser os ikke fra at sige ja til en opgave på det øvrige Sjælland eller resten af landet. Vi har bl.a. kunder i Odsherred, men har også haft opgaver i resten landet – dette er ikke en begrænsning for os.

Hvis du overvejer en container, til dit næste store projekt, er du velkommen til at kontakte vores virksomhed. Vi leverer containeren til din bopæl, så du blot skal fokusere på de nødvendige ting. Du kan kontakte os på telefonnr. 50 84 54 23 eller gå til vores kontaktside

Husk, vi arbejder også med jordkørsel & jordhåndtering, gruskloaksnerydning.