Entreprenør i Holbæk, Odsherred og resten af Sjælland

Entreprenør | Vi klarer alle opgaver

Hos NG Entreprise udfører vi mange forskellige entreprenøropgaver:

 • Kloakarbejde
  Vi er autoriseret kloakmester og udfører alt indenfor kloakarbejde. Vi står bl.a. for tilslutning af huskloak til offentlige systemer. Vi leverer og installerer nedsivningsanlæg, minispildevandsanlæg og nedsivning af regnvand.
 • Flisebelægning
  Alt i flisearbejde og asfaltarbejde, til erhverv, boligforeninger og private. Belægning i indkørsler, stier med mere.
 • Jordarbejde
  Vi udfører alle former for terrænregulering, anlægning og omforandring af græsplæner. Vi varetager også almindelig jordkørsel.
 • Vintertjenester
  Vi står for saltning og snerydning for private og virksomheder. Vi benytter bl.a. en sneplov af mærket “Snowline”, som er særlig skånsom overfor asfalt, brønde og kantsten ved rydning af sne.
 • Udlejning af maskiner
  Vi udlejer rendegraver og minigraver med fører. Udlejning af Hydrema 926 & 906 rendegravere med rotortilt. Vi kan også køre med rundsav, eksempelvis til beskæring af læhegn.
Entreprenør Holbæk, Odsherred

Entreprenør Odsherred, Holbæk

Ud over vores andre services, udlejer vi også containere fra 10 til 30 m3, så du ikke skal køre mange gange frem og tilbage fra genbrugsstationen. Vi er underlagt teknologisk institut for kvalitetskontrol. Vi er et seriøst firma, der arbejder ud fra devisen om, at når vi har givet en pris, er det en pris der holder.

Kontakt os næste gang I skal have udført en entreprenøropgave på tlf. 50 84 54 23. Vi har beliggenhed i Holbæk, men vi har også haft kunder i Odsherred og det øvrige Sjælland.