Kloak i Holbæk, Odsherred & Sjælland

Kloakmester i Holbæk & Odsherred

Din lokale kloakmester på Sjælland

Her hos NG Transport & Miljø råder vi også over kloakarbejde og kan som autoriseret kloakmester udføre alt inden for området. Vi står eksempelvis for tilslutning af huskloak til offentlige systemer. Desuden leverer og installerer minispildevandsanlæg, nedsivningsanlæg og nedsivning af regnvand.

Når der arbejdes med kloaksystemer, er det altafgørende, at der udføres et arbejde, som er fuldt ud tilfredsstillende. Sommetider kan arbejdet med en kloak være udfordrende, da det kan være svært at komme til, med de forskellige maskiner og udstyr. Det kræver derfor ekstra omhu at udføre arbejdet korrekt.

Tjek din kloak

Hvis du døjer med en kloak, der tilstopper eller driller, kan det være en fordel at få foretaget et jævnligt vedligeholdelsestjek, så din kloak fremstår ny og velfungerende. Hos NG Transport og Miljø løses der kloakopgaver på hele Sjælland – heriblandt også Holbæk og Odsherred.

Vi klarer forskellige kloakløsninger

Hos NG Transport og Miljø tilbyder vi en lang række services inden for kloakområdet. Der kan være forskellige årsager til, at din kloak eller afløbet stopper til, og vi kan finde frem til problemet samt løse det efterfølgende. Vi kan bl.a. hjælpe med følgende kloakservices:

  • TV-inspektion
  • Kloakrensning
  • Kloakspuling
  • Rengøring og rensning af afløb
  • Rottebekæmpelse

Læs mere om rottebekæmpelse her

Kontakt os og lad os ordne din kloak

Hvis du oplever mindre problemer med kloakken, eller der er tegn på problemer, så er det en god idé at kontakte os, inden problemet bliver større. Jo hurtigere problemet klares, jo bedre! Du kan kontakte os på telefonnr. 51 94 71 27 eller gå til vores kontaktside

Husk, vi arbejder også med jordkørsel & jordhåndtering, gruscontainersnerydning.