Snerydning i Holbæk, Odsherred og resten af Sjælland

Snerydning i Odsherred & Holbæk

Snerydning i Holbæk & Odsherred

Når vinteren for alvor er kommet, kan det være uoverskueligt at skulle stå tidligere op, for at rydde de sneklædt veje, fortove eller parkeringspladser. Mange ønsker heller ikke at bruge tid på det, når de er kommet hjem fra arbejdet og det er blevet mørkt igen. Derfor kan vi hjælpe dig eller virksomheden.

Vi tilbyder snerydning

Hos NG Transport & Miljø tilbyder vi forskellige vintertjenester. Vi står bl.a. for saltning og snerydning for både private kunder og virksomheder, så du ikke skal spekulere på det i dagligdagen. Vi bruger bl.a. en sneplov fra mærket Snowline, som er særlig skånsom overfor kantsten, asfalt og brønde.

Faktisk er det dit ansvar at der bliver ryddet fortove og stier, som grænser op til din matrikel. Hvis en person falder og kommer til skade uden for dit hus, kan det resultere i en bøde. Derfor er det vigtigt at rydde sneen umiddelbart efter den er faldet. Efter snerydningen skal du også sørge for at sprede salt, sand eller grus, så det ikke er farligt at færdes på stier eller fortove nær dig.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for snerydning

Hvis ikke du orker at klare snerydningen, kan vi hos NG Transport & Miljø stå for både snerydning og saltning af dine fortove, stier og veje. Kontakt os allerede i dag, for at høre mere omkring vores vinterservices. Vi har til huse i Holbæk, men kører også til resten af Sjælland.

Du kan kontakte os på telefonnr. 50 84 54 23 eller gå til vores kontaktside

 

Husk, vi arbejder også med jordkørsel & jordhåndtering, gruskloak og container.